Wednesday, October 15, 2008

>><<


Alhamdulillah..presentation side project untuk hospital attachment dah selesai..sejuta kesyukuran dan pujian sama-sama kita panjatkan ke hadrat DIA yang memudahkan segalanya..memang terasa lapang sikit lepas dah habis tadi..semua kawan-kawan sangat bagus dan mantap masa presentation tadi..semua terserlah kesungguhan dan determination diorang tinggi untuk memberikan yang terbaik..tu lah..kalau dah usaha sekerasnya dan bertawakal..Allah won't dismay..congratz everyone!!Lepas ni..kita sama-sama all out pulak untuk the next viva..the real thesis viva..moga terus istiqamah untuk terus berjihad menuntut ilmu keranaNya..

Wallahua`lam..

2 comments:

amal said...

dah viva ka...aku 28 ni..kadang2 rasa teruja buat research, kadang2 down n sampai tipu result, actually apa yang kita cari..heheee. anyway pasni kita kena libatkan diri dalam research, sbb org yahudi punya research aku jumpa punya la banyak, itu pun baru dalam bidang penddkn, belum yang teknologi bla bla...apa pun slamat maju jaya

INTAN MASYITAH RUMLI said...

salam..aku belum viva thesis g..hari tu viva project yg kena buat masa hospital attachment..segalanya berjalan lancar..alhamdulillah..tunggu aku di Sabah..hehe insya`Allah kalau ada rezeki..sampai la aku..